Lopputesti

100 punnerrusta 6 viikossa

Onnittelut, olet selvinnyt ohjelman lpi ja valmis ottamaan loppustestin! Ennen testin tekemistä pidä parin päivän tauko viimeisimmästä harjoituksesta. Lepää kunnolla, syö hyvin ja vältä rasittavia töitä varsinkin lopputestipäivänä.

Kun olet valmis aloittamaan lopputestin, keskity punnertamiseen hyvin ja tee punnerrukset sillä samalla rytmillä jolla olet tehnyt viikottaiset harjoitukset. Sata punnerrusta on paljon, joten kannattaa jakaa se mielessä kymmenen punnerruksen eriin. Välitavoitteen saavuttaminen auttaa matkalla kohti sataa yhtäjaksoista punnerrusta. Hengitä hyvin ja jos punnerrukset alkavat testin loppupuolella tuntua raskailta, pidä pieni hengähdystauko toiston yläosassa.

Jos saat tehtyä testin niin suuret onnittelut! Tunnet varmasti itsekin kuinka paljon vahvempi olet nyt kuin ohjelman alussa, joten miksipä et haastaisi kaveriasikin tekemään 100 punnerruksen ohjelmaa?

Jos et saanut tehtyä sataa punnerrusta, niin suosittelen tekemään viikon 6 punnerrukset uudelleen ja yrittämään lopputestiä sen jälkeen uudestaan. Jos kokeilet lopputestiä samana päivänä uudestaan, et luultavasti jaksa tehdä niinkään montaa punnerrusta kuin ensimmäisessä testissä. Tekemällä viimeisen viikon harjoitukset uudestaan saat vielä lisää voimaa ja kestävyyttä ja saat lopputestissä varmasti enemmän punnerruksia kuin ensimmäisellä kokeilukerralla. Olet kuitenkin jo suorittanut ohjelmaa näin pitkälle, joten nyt ei missään nimessä kannata jättää kesken!

Kun olet saanut sata punnerrusta tehtyä, voit kokeilla erilaisia etunojapunneruksia ja jatkaa harjoittelua hiukan monipuolisemmin. Niin treenimotivaatio säilyy ja voit edelleen kehittää lihaskuntoasi.

Lihaskunto-ohjelma
100 punnerrusta on hyvä tavoite yläkropan voiman lisäämiseen. Kun pääset treenaamisen makuun tällä ohjelmalla niin tsekkaappa Kotivalmennuksen Lihaskunto-ohjelma. Sen avulla jo sadat ihmiset ovat treenanneet kotona.

Käytä koodia: PUNNERRUS20 kassalla niin saat 20% alennusta kaikkien kurssien ja pakettien ensimmäisestä maksusta!
Suosittelen vahvasti!
Kokeile!
Palaute

Voit lähettää palautetta sivustosta:

Hyviä punnerrushetkiä!

Heli punnertaa t. Heli